De corona-crisis en hoe wij hulp blijven bieden

Geen face-to-face gesprekken, wel telefonische consulten of consulten via beeldbellen

 

 

Het zal je niet ontgaan dat de corona-crisis ons dagelijkse leven ernstig ontregelt. Ook wij van De Psychotherapiepraktijk hebben onze hulp aan cliënten aangepast aan de omstandigheden.

 

We blijven hulp bieden

Intern hebben we uitgebreid met elkaar gesproken hoe wij jou als cliënt het beste kunnen blijven helpen zonder dat er risico's zijn in het kader van de volksgezondheid. Want we vinden dat onze hulpverlening door moet blijven gaan, juist in deze onzekere tijden.

 

Hoe doen we dat?

Over de meest praktische manier hebben we als team intensief overleg gevoerd. Hulp en advies bieden we de eerstkomende tijd door middel van telefonische consulten of via beeldbellen. Daarmee zijn we al gestart en zowel onze pychologen als onze cliënten zijn hierover erg positief. Alle reden om hiermee door te gaan. Zodra het mogelijk is, schakelen we weer over op face-to-face gespekken.

 

Moeten er nog praktische afspraken worden gemaakt, dan neemt jouw behandelaar contact met je op.

 

Nieuwe aanmeldingen
Ook als nieuwe cliënt kun je je blijven aanmelden bij onze praktijk. Hieronder lees je hoe je dat het beste kunt doen.

 

Bereikbaarheid

Onze praktijk is bereikbaar telefonisch en via e-mail. Heb je vragen of maak je je zorgen, neem dan bij voorkeur via e-mail contact met ons op. Het centrale mailadres hiervoor is: secretariaat@depsychotherapiepraktijk.nl.

 

Op onze website houden we je op de hoogte wanneer we weer persoonlijke afspraken kunnen maken.

 

Velma Williams

Praktijkhouder