Onze praktijk

Psychologische en psychiatrische hulp bieden

 

De Psychotherapiepraktijk biedt psychologische hulp. Onze missie is zoveel mogelijk mensen begeleiden in hun persoonlijke ontdekkingsreis naar een betere toekomst.

 

Visie

  Maatwerk: persoons- en resultaatgerichte zorg bieden.
 

Op jouw situatie gerichte behandelmethoden, die je inzicht geven in een beter functioneren.

  Eerst een intake om te kijken welke behandeling het best bij jou past.

 

Praktijkhouder is drs. Velma Williams. Velma is BIG geregistreerd Psycho­therapeut, Gezondheids­zorg­psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut, gevorderd EFT-therapeut en Relatietherapeut (systeemtherapeut).

 

We beschikken in onze praktijk over een bekwaam team van gemotiveerde GZ Psychologen, klinisch psychologen en gespecialiseerde psychotherapeuten.

 

BIG-registratie: wat is dat?

 

De meesten hebben een BIG-registratie. Dit geeft duidelijkheid over de kwalificaties en de bevoegdheid van een zorgverlener. Het BIG-register is openbaar en door iedereen te raadplegen.

 

Intake

 

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk een intake voor je in te plannen. Op basis van dit gesprek overleggen wij binnen ons team en formuleren wij een aanbod en vormen wij beleid. Je wordt dan van ons advies op de hoogte gesteld.

Wachttijd

 

Wachttijden zijn landelijk binnen de geestelijke gezondheidszorg een realiteit en ook binnen onze praktijk is dit helaas het geval. Via deze weg willen wij je er dus over informeren dat je na de intake rekening moet houden met wachttijd tot de behandeling kan starten. Voor actuele wachttijden neem contact op met het secretariaat via 030 6669000 of secretiaraat@depsychotherapiepraktijk.nl.

Klachtenregeling

 

Uiteraard doen we ons best om een zo hoog mogelijke kwaliteit hulp te bieden. Toch kan het voorkomen dat je hierover niet tevreden bent. Een klacht willen we zo zorgvuldig mogelijk brehandelen en oplossen.We hanteren hiervoor het klachtenreglement van Mentaal Beter. Voor meer informatie: kijk op de pagina over dit onderwerp.