Supervisie en coaching

Ondervind je een specifiek probleem in je werk, vind je dat je je verder kunt verbeteren in de relaties die voor de uitoefening van je vak of beroep van belang zijn? Bekleed je een leidinggevende functie waarin je goed met mensen moet kunnen omgaan? 
 

De meerwaarde van supervisie en coaching

 

In dit soort situaties kan supervisie of coaching van meerwaarde zijn. Bijvoorbeeld om je dagelijkse functioneren te verbeteren, om te klankborden of om specifieke vaardigheden en gedrag te verbeteren.

 

Velma Williams: gekwalificeerd supervisor (VGCT)

 

Binnen De Psychotherapiepraktijk begeleidt Velma Williams als gekwalificeerd supervisor en coach van de VGCT (de Vereniging Gedragstherapie en Cognitieve Therapie) steeds meer mensen via supervisie en coaching. 

 

Als gekwalificeerd supervisor is Velma ook bevoegd persoonlijke begeleiding te geven aan cognitief gedragstherapeuten en mensen die in opleiding zijn.
 

Wil je meer weten of een oriënterend gesprek?
Wil je eerst kennismaken? Dat kan. Neem via ons secretariaat contact op en we plannen een afspraak met Velma voor een intakegesprek. Samen gaan jullie na of er een klik is en wat voor jou de beste aanpak zou zijn.  

 

Ons secretariaat is per e-mail te bereiken via info@depsychotherapiepraktijk.nl

030-666 9000

 

Je kunt ook het aanmeldingsformulier invullen.